Wie ben ik

Kim Slingerland

Psychosociaal therapeut

Al vanaf jongs af aan heb ik een grote interesse gehad in de vraag:      

Wat maakt nou dat je bent wie je bent en dat je doet wat je doet?

Ik ben opgeleid als psychosociaal therapeut en maatschappelijk werker, daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met verschillende mensen. Betekenisgeving is een woord dat door alle functies, verschillende cliënten en trajecten heen loopt. Wat iemand in zijn hoofd, hart en lijf ervaart, kan niet onafhankelijk van elkaar bekeken worden, want het beïnvloed elkaar.

Ik ga er altijd vanuit dat waar iemand nu staat een logisch gevolg is van gebeurtenissen en ervaringen die zijn opgedaan in het leven en in de verbindingen en relaties met anderen.

 

Werkervaring

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij verschillende werkgevers, in verschillende steden en in het werken met verschillende doelgroepen. Zo heb ik bij sociale wijkteams vanuit de gemeente gewerkt en als maatschappelijk werker en begeleider.

Hierdoor ben ik erachter gekomen dat er niet 1 bepaalde doelgroep is waar ik graag mee werk. Ik vind het werken met mensen vooral erg leuk, en dan met name de diversiteit van de verschillende mensen.

Of iemand een diagnose heeft, een bepaalde culturele achtergrond, leeftijd of een bepaalde status… Het zegt nog maar een heel klein beetje betreft die persoon. Wat iemand tot een eigen persoon maakt, heeft zo ontzettend veel verschillende lagen en dat is juist wat ik zo leuk vind aan het werken met mensen.

  Opleidingen

  2019 t/m 2022
  Psychosociale therapie Postbachelor-opleiding (Sociale Academie Utrecht)
  2016 t/m 2017
  Minor beroepsmatig omgaan met verlies (Hogeschool van Utrecht)
  2013 t/m 2017
  Maatschappelijk Werk en Dienstverlening/ Social Work HBO (Hogeschool van Utrecht)
  2010 t/m 2012
  Pedagogisch Werk Kinderopvang niveau 3 (ROC Midden Nederland te Amersfoort)

  Registraties

  Vanaf 2022 tot op heden
  NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen)
  Vanaf 2022 tot op heden
  RBCZ (Register beroepsbeoefenaren complementaire zorg)
  Vanaf 2022 tot op heden
  SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg)
  Vanaf 2022 tot op heden
  Vektis (AGB code)

  Cursussen / trainingen

  2021
  Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling
  2021
  Motiverende gespreksvoering
  2020
  Psychopathologie en de DSM-5
  2019
  Interactioneel werken (JIM-methode)
  2019
  Oplossingsgericht werken
  2019
  Beroepsethiek en morele oordeelsvorming
  2018
  Deep democracy
  2018
  Omgaan met emoties en agressie

  Contact

  Neem contact met me op via onderstaand contactformulier, telefoon, whatsapp of e-mail.

  Burgemeester de Beaufortweg 16 3833AG Leusden

  Volg me ook op