Werkwijze en tarieven

Tarieven

Intake psychosociale therapie 30-60 minuten:
€ 65,- (vrijgesteld van btw)
Consult psychosociale therapie 45 minuten:
€ 65,- (vrijgesteld van btw)
Consult psychosociale therapie 60 minuten:
€ 85,- (vrijgesteld van btw)

Psychosociale therapie kan worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, neem hiervoor contact op met uw eigen zorgverzekering. Klik hier of op onderstaande button voor de zorgwijzer om te zien welke welke vergoeding u krijg van uw zorgverzekering. U ontvangt na ieder consult een factuur, welke u betaalt en vervolgens zelf indient bij uw zorgverzekering.

Werkwijze en klachten.

Contact 

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, u kunt direct contact met me opnemen voor het maken van afspraak. Contact opnemen kan via mijn website, telefoon of e-mail. Mocht u eerst even contact willen, voordat we een intakegesprek inplannen dan kunnen we een telefonische afspraak maken.

Start

Tijdens de intake bespreken we uw klachten, de hulpvraag en de mogelijkheden binnen mijn praktijk. Indien we er beiden een goed gevoel over hebben, dan starten we met de therapie volgens een opgesteld behandelplan. We bekijken gaandeweg samen, of dit plan tussentijds bijgesteld dient te worden.

 

 

Afstemming met derden

Als het belangrijk is om met anderen te overleggen, zoals bijvoorbeeld uw huisarts dan kan dit. Uiteraard altijd in overleg en nooit zonder dat u daarvoor toestemming heeft gegeven.

Heeft u een klacht?

Dan kunt u deze in eerste intsantie met mij bespreken en bekijken we of er samen uit kunnen komen. Lukt dit niet en komen we er samen onverhoopt niet uit?

Dan kunt u zich richten tot het NVPA (https://nvpa.org/klacht-indienen) dit is de beroepsvereniging waar ik bij aangesloten ben. Zij zullen u verder ondersteunen bij het indienen van uw klacht.

Vrijblijvend van start

w

Kennismakingsgesprek

Vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact met me op voor het plannen van een telefonisch kennismakingsgesprek. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag, kunt u via onderstaande button direct een afspraak maken of via het contactformulier op deze website, via de telefoon, e-mail of whatsapp contact met me opnemen.

R

Casus direct bespreken

Een casus bespreken? Neem dan telefonisch of via de e-mail contact met me op. Laat gerust een terugbelverzoek achter. Ik neem dan binnen 5 werkdagen contact met u op.

Veelgestelde vragen

Krijg ik mijn psychosociale therapie vergoed van mijn zorgverzekering?

Dat is per zorgverzekering verschillend. Kijk onder mijn tarieven en klik hier op de link naar de zorgwijzer. U kunt ook contact met uw eigen zorgverzekering opnemen.

Hoeveel afspraken heb ik nodig?

Dat bepalen we samen en hangt af van het verloop. Het kan zijn dat u na een paar consulten zelf weer verder op weg kan. Het kan ook zijn dat u gebaat bent bij een ondersteuning voor langere tijd. 

Contact

Neem contact met me op via onderstaand contactformulier, telefoon, whatsapp of e-mail.

Burgemeester de Beaufortweg 16 3833AG Leusden

Volg me ook op